Een eigen huis 

Een eigen huis, het klinkt zo vanzelfsprekend, maar om deze droom in Uganda waar te maken gaat het niet zoals in Nederland. Er gaan jaren overheen, met onderhandelen, praten, elkaar begrijpen en heel veel geduld!

Maar het is ons gelukt, we hebben grond aan kunnen kopen om in de toekomst een eigen Griet’s Oogappeltjes huis te bouwen, voor altijd! Grond is er, en het zou geweldig zijn als we samen in 2024 een veilige plek voor altijd kunnen bouwen voor onze kinderen.

Wij zien het als een prachtige uitdaging om een blijvend thuis te creëren voor de meest kwetsbare kinderen in Uganda. Een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en worden omringd met alle liefde en zorg die ze nodig hebben.

Op de foto staat Fred, de voorzitter van het dorp waar we ons huis voor de kinderen van Griet’s Oogappeltjes gaan bouwen. Zijn toestemming was van cruciaal belang en zijn handtekening op het document was van onschatbare waarde.

Vanaf het allereerste moment klikte het tussen hen. Fred heeft maar liefst 12 jaar voor een organisatie gewerkt die kinderen een veilige toekomst biedt in dit deel van Uganda. Door deze grote connectie om kinderen te omringen met de liefde en zorg die ze nodig hebben, zette hij zijn handtekening en konden we beginnen met de bouw van ons eigen huis!

Als je denkt: “Ik wil wel een steentje bijdragen aan dit bijzondere verhaal,” lees dan verder op onze site en kijk wat jij voor ons kan betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *