Een nieuw thuis voor Derek

In ons hart zouden we liefste alle kinderen een veilig en warm thuis bieden, maar helaas gaat dit niet, dus we doen wat we wel kunnen om zo een verandering te kunnen maken.

Stichting Griet’s Oogappeltjes werkt al jaren nauw samen met mensen in Uganda die net als zij het beste wensen voor de kinderen uit de sloppenwijken. Zo ook Joe, een goede vriend van Griet en eigenaar van de stichting Uganda Hands for Hope.

Er was een bijzondere jongen die haar hulp heel hard nodig had. Samen bezochten ze Derek en zijn moeder, die samen probeerden te overleven in een huis dat wij niet eens een schuur zouden noemen. Derek kon alleen maar liggen, zijn lichaam was zo stijf dat lopen onmogelijk leek. Zijn moeder, die probeerde te overleven, kon niet meer voor Derek zorgen.

Derek kreeg een plekje in ons Griet’s Oogappeltjes huis en ons toegewijde team ging aan de slag met Derek, omdat ze geloven in de potentie van elk kind. Nu, een jaar later, loopt Derek vrolijk rond en is Rauf zijn grote broer en beste vriend. Het gaat ontzettend goed met hem, een prachtig resultaat van onze onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen in ieder kind.

Steeds opnieuw als Griet het huis bezoekt en Derek zijn armen om haar heen slaat, zeggende “I love you,” danst haar hart van geluk. Ze is trots op hem en haar team. Dit is waar Stichting Griet’s Oogappeltjes voor staat! Derek’s moeder bezoekt hem regelmatig en vindt rust in het feit dat haar kind nu op een veilige plek woont.

Als je wilt bijdragen aan het geluk van Derek en dat van al onze andere kinderen, steun dan onze dan Stichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *